21.4.10

5 comentaris:

Brian ha dit...

De la entrada enllaçada:
«...entender algo fundamental del Estado de derecho: que ni siquiera el más súper de los jueces está por encima de la ley.»

Això està clar, però el que està en qüestió no es la llei, sinó els jutges. I, més concretament, els jutges com a corretja de transmissió de polítics i grups de pressió. Les institucions més elevades de del Poder Judicial -el TC, el CSPJ, el TS, la Audiencia Nacional- que fa 30 anys eren un puntal fonamental de la democràcia, s'estan desprestigiant a marxes forçades. Algú s'hauria de preguntar el perquè, més enllà d'apuntar als sospitosos habituals.

Brian ha dit...

On diu CSPJ ha de dir CGPJ

claudio ha dit...

Perdón, pero...¿senzillo?
¿Lo ve cómo dos horas a la semana son pocas? Se acaba cruzando el catalán y ni carn ni peix. ;-D

Ferran Caballero ha dit...

Brian,

bé... no estic segur que el que aquí està en qüestió siguin els jutges o el desprestigi de les institucions judicials. Això sí, crec que tota excusa és bona per plantejar problemes de fons com el desprestigi de les institucions judicials o la memòria històrica, però això no vol dir que totes les maneres de fer-ho siguin bones.

abraçades.

Claudio,

no he encontrado el "senzillo", pero es un error recurrente. ¿dónde lo ha visto? ¿Dos horas? Creo recordar que en mi colegio hacíamos 3, y ya ve usted...

abrazos,

claudio ha dit...

la cita
"¡Vivir para la historia! ¡Cuanto más senzillo y más sano vivir para la eternidad!" Miguel de Unamuno