26.2.10

Fa un parell de dies Puigcercós va dir al Parlament que el que es necessitava per sortir de la crisi era un canvi de cultura. Ahir vaig tenir noticia de la campanya esto solo lo arreglamos entre todos. Molt malament deuen anar les coses i molt pitjor poden anar encara si els sembla més fàcil canviar la cultura que la política econòmica. Sobretot si esperen que ho fem entre tots, perquè entre tots no farem res, entre tots no hem fet mai res.

4 comentaris:

"el Primo" ha dit...

Jo no sé si entre tots farem alguna cosa, el que està clar és que tots els humans que han crescut sols i aïllats de la societat sí que no han fet absolutament res, per començar no han desenvolupat ni una cosa bàsica com el llenguatge, i ja no diguem descobrir la roda o el foc. És clar que altres que no han viscut aïllats aparentment tampoc són massa conscients de res, com ara de la divisió del treball, que és l'organització econòmica en que es basa el capitalisme i el comunisme i qualsevol sistema econòmic organitzat, que consisteix precisament... en fer les coses entre tots.

Ferran Caballero ha dit...

Em sembla que és molt diferent posar tota la gent a treballar per aconseguir alguna cosa que constatar que quan tota la gent treballa s'aconsegueix alguna cosa.

Noctas ha dit...

Ben pensat Ferran!saludus

Ferran Caballero ha dit...

Gràcies, noctas!