1.2.10

Deia la Pilar Rahola que en la polèmica del burka caldria escoltar més les dones i menys els imams. Avui mateix li han fet cas a LV, demostrant que la legislació sobre el burka no s'ha de fer segons el que diguin les dones o els imams sinó malgrat el que puguin dir les dones i els imams.

2 comentaris:

Ramon ha dit...

Ferran, però una cosa és que, malgrat el burka, es pogui arribar a evolucionar, i una altre, que si no el portes, et poden matar. Clar que caldria escoltar les dones. Però sobretot caldria fer lleis que no les esclavitzin.
Em presento. Em dic Jordi i visc en una de les poblacions "maleïdes". Treballo a la sanitat. I cada dia estic més espantat. Em sembla que tens idees una mica innocents del que passa amb els musulmans.
Gracies per llegir-me. T´he trobat buscant sobre el tema i el que havia escrit la Pilar Rahola, que m´interessa molt. Et felicito perquè m´ha sortit de seguida.

Ferran Caballero ha dit...

Ramon,

Sobre aquest tema n'he parlat aquests dies, no sé si ho has vist però els últims escrits tenen molt a veure amb el que dius. Potser t'interessin.

moltes gràcies pel comentari.

abraçades,