12.1.10

Per evitar que ens preocupem, l'alcalde de Vic diu que la polèmica mesura només afectarà el 2% dels immigrants. La pregunta és justa: si nosaltres no ens hem de preocupar, per què es preocupa ell?

6 comentaris:

rA ha dit...

Aixo de "per evitar que ens preocupem" ho dius tu o l'alcalde? En Felix Millet es un 1/7000000 de la poblacio catalana i prou que ens hi preocupem, no?

Ferran Caballero ha dit...

Ho dic jo, clar. Però ho dic després de veure en quin moment de les entrevistes a tv3 i a Rac1 l'alcalde va treure la dada. Tens raó, Fèlix Millet és un 1/7000000 de la població catalana i ens en preocupem. Per això mateix crec que ens hem de preocupar i força d'un 2% dels ciutadans de Vic.

Abraçades,

claudio ha dit...

Veo (la tele) que se discute acerca de si la medida, ya retirada, era legal.
Pero ¿tiene sentido en Cataluña dudar de la legalidad de una medida tomada por los 'legítimos representantes del pueblo'? Por lo que se ha venido diciendo estos últimos tiempos, parece que no.

Ferran Caballero ha dit...

ninguno, claudio, ninguno. El pueblo nunca se equivoca y si los jueces se equivocan es porque no deben ser pueblo sino otra cosa. Ay...!

Quim ha dit...

El més repugnant va ser el discurs de l'analfabet Anglada parlant dels immigrants en termes d'utilitat. Feia posar la pell de gallina. Per cert, l'altre dia em vas deixar parat quan vas dir allò de la propaganda egoista. És possible una propaganda no egoista? abraçades

Ferran Caballero ha dit...

Quim,

totalment d'acord sobre això de l'Anglada. La frase de l'altre dia... ja tens raó. Volia dir que només es promocionava a ella mateixa i la seva noble moral, cosa que em sembla especialment indigna en algú pretesament tan solidari.

abraçades,