20.10.09

Italians, tots

Entrevistat al programa del Cuní, Artur Mas assegura no tenir cap interès en "estirar la manta". Cuní pregunta aleshores sobre les declaracions d'Agustí Colomines, amenaçant d'estirar de la manta i convertir això en Itàlia. Mas l'exculpa dient que es va passar de frenada i fa bromes sobre la particularitat del cas italià, reduït ara a l'excés de partits i les dificultats que això provoca en la governabilitat del país. De tot això se'n conclou que si Catalunya no és Itàlia és per la discreció dels seus polítics i dels seus intel·lectuals. De tot això se'n conclou que Catalunya és molt pitjor que Itàlia.
.

2 comentaris:

lola ha dit...

Jo també l'he vist, i sentit, i m'he quedat de pedra.
Per cert, Colomines diu, símptoma de prepotència il.lusa i significativa, que "si tiro de la manta, converteixo Cat. en Itàlia".
a l'igual que l'Alétheia grega, si treu el vel, o tira de la manta, veure'm la Veritat del que ja és (i que prou que intuïm).

Acudit de propina: El marit enxampa la dona amb l'amant al llit matrimonial. Preveient l'escàndol, la dona s'avança i va desgranant tot allò que li deuen, a l'amant: la torreta, el cotxe nou... El marit, del tot desarmat: "tapa'l, tapa'l, que no se'ns constipi".

Ferran Caballero ha dit...

Lola,

molt bo l'acudit. Molt més divertit que la nostra política i molt més significatiu, diria jo.

Em va agradar molt poder-te saludar en persona ahir, finalment.

Una abraçada,