13.4.09

Les armes no maten


Via Barcepundit

5 comentaris:

RS ha dit...

La lògica liberal portada a l'extrem. Tot sempre tan diàfan i tan senzill. Sort que l'extraterrestre amb cap de pop ens recorda que potser no és exactament tot tan clar com ens creiem.

Qui pren un arma i mata algú ho fa perquè vol, però si ho pot fer és perquè algú l'ha feta, algú l'ha legalitzada i algú l'ha venuda a algú que potser d'una altra manera, hauria vist les seves possibilitats de matar una altra persona francament reduïdes.

Anònim ha dit...

el hecho de tener una arma no te incita a matar a alguien. si una persona quiere matar, si no tiene una pistola cojera un cuchillo, o lo primero que encuentre. es cuestion de mirar las noticias por la noche para ver cual a sido la causa de la muerte por violencia de genero hoy. y las armas no son la unica arma que utilizan.

Efrem ha dit...

Graaan!

"el Primo" ha dit...

Si les armes no maten, com és que estan tan nerviosos davant la perspectiva que l'Iran desenvolupi armes nuclears? Si les armes no maten! Les armes són guais! Clar que estem parlant de les *meves* armes i les dels meus *amics*. Les armes dels meus enemics sí que maten i s'han de controlar. Quina colla d'hipòcrites fills de puta.

Ferran Caballero ha dit...

Primo,
gràcies pel comentari. El penjo perquè tontet com sóc no acabo de saber a qui dius hipòcrites fills de puta i suposo que no és a ningú que pugui sentir-se ofès en aquest blog. Ho dic perquè aquest ha sigut i serà fins nou avís el criteri censor del blog i és just que ho tingueu present.
Salutacions