29.7.07

L'art de la seducció


El curiós exemplar de la foto és el resultat d'una bonica història d'amor que bé podriem convertir en mite fundacional de la nova Europa. Segons informacions de la televisió del metro madrileny, un semental italià va conquerir una cebra alemanya i d'aquest bonic encontre en nasqué aquesta inefable bestiola. Una historia infantil, on els animals s'humanitzen i enlloc d'ensumar hormones persegueixen perfums, però que a diferència de la majoria de contes pretén informar als adults. A les 7 del matí a finals de Juliol no hi ha nens a les andanes. I és important que així sigui perquè si alguna cosa cal evitar a qualsevol preu és educar els nens en la realitat. La realitat és cosa dels grans i ja era hora que algú digués a aquesta colla d'oficinistes ganapies que l'art de la seducció no va més enllà d'obrir-la de cames. Com diu el gran D.L.C; induir algú amb engany a mantenir relacions sexuals. I després que sigui el que Déu vulgui, quin remei.
.

2 comentaris:

una lingüista elitista ha dit...

Una citació diccionaril més idònia impossible...!

Alba Vidal Preixats ha dit...

"on els animals s'humanitzen i enlloc d'ensumar hormones persegueixen perfums"..! sublim! perfecte!

A nivell genètic (casum de mentalitat científica) permeti'm, però, dubtar de l'autenticitat dels progenitors de l'inefable bestiola.. que, si realment els pares són els que són, la bestieta és molt maca però no es podrà reproduir en la vida i heus aquí el final del conte.

Interessant el metro de madrid a les set del matí, lamento no poder-ho comparar al de barcelona en aquesta franja horària!

Una abraçada!