8.2.07

De González Casanova a Anasagasti

L'actitud del PP respecte l'article que José Antonio González Casanova publicava al diari El País contrasta amb la passivitat d'ERC davant els articles (I,II) publicats per Anasagasti al diari Avui, comentats en aquest blog (I,II). Malgrat les últimes paraules d'Otegi ens facin seguir considerant seriosament l'existència d'una distància entre Batasuna i Eta i malgrat, per tant, l'equiparació amb un partit polític ilegalitzat sigui encara preferible a l'equiparació amb un grup terrorista, no puc deixar de lamentar el silenci d'ERC respecte el que crec que s'hauria d'haver considerat una ofensa. Abusant del record de la virtut artistotèlica del terme mig entre dos extrems, entre la passivitat dels republicans i les ires del PP hi hauria segurament la possibilitat de rentar-se la cara sense grans escarafalls. Conscients que la gesticulació segueix tenint en política (Hitler in mind) més pes que la paraula potser els escarafalls populars siguin una actitud més encertada que el rentar-se les mans republicà. La diferència, que suposem abismal, en la difussió dels citats articles no pot servir per justificar la diferència tàctica dels dos partits. Potser els populars siguin més conscients que ningú els depassa per l'extrem del que ho són els d'esquerra, i potser per això prefereixen assumir el risc de la sobregesticulació en el rentat de cara abans d'una subtil rentada de mans a la republicana.
.

4 comentaris:

Pedro ha dit...

MEC!
Aquí tens la nefasta rèplica del nefast Joan Tardà a l'Avui:
"http://www.avui.cat/cgi-bin/resultat?http://www.avui.cat/avui/diari/06/des/25/307297.htm"

ferrancab ha dit...

Mec acceptat. Però potser és encara més preocupant la cosa quan la rentada de cara és d'aquesta naturalesa. Potser resultara que és millor la indiferència que segons quines defenses.

Pedro ha dit...

exacte, el Tardà és el típic que quan algú assenyala la lluna mira el dit i no la lluna.

ferrancab ha dit...

Espera, ara que hi penso. La cosa és encara pitjor perquè aquest article no pretén ser una rentada de cara. No en té ni tansols la pretenció! No és error d'execució, és un error molt més profund, l'error de no creure que calgui aquesta rentada de cara. Mec en dubte...