18.9.06

Qüestió de gònades

Sin nada que ocultar. Res a amagar és la idea però la foto la contradiu. Amaguen el que precisament han d'ensenyar. Els collons, la testosterona, la virilitat que, inevitablement, acompanya al mascle, per molt volterià que sigui. La virilitat que, a mode d'incontrolades ejaculacions, trobem al escrits del senyor Arcadi i, sobretot, a les bases que s'expressen lliurement i incontrolada als comentaris que els segueixen. Testosterona que el mateix Arcadi alliberava amb gran criteri llençant un cop de puny contra els feixistes de Maulets que l'agredien i insultaven. Com la que porta al senyor Boadella a demanar que els tancs entrin a Barcelona o a declarar, en l'acte de presentació del Partit de la Ciutadania, que la política catalana es un conglomerado de cursis i capullos con la justa proporción de mangantes en nombre de la patria. O al senyor Tubau a disfressar-se de Rubianes i, renunciant al context (autèntic significador de les polèmiques paraules), afirmar que la nación catalana me suda la polla i que dejen de tocarme los cojones con la puta Catalunya. En definitiva, el que oculten és el que interessa veure. El pes que les gònades del candidat tenen en el projecte polític que defensa.

8 comentaris:

subal ha dit...

fantàstic post, fantàstica observació.

Ves, que si el president del partit treu les mans dels seus genitals sortirà una cara d'Arcadi Espada amb aquella cara d'albirar el futur amb confiança i optimisme, a mode d'aliens.

salutacions!

elquemaietvaigdir ha dit...

Sin nada que ocultar= sense res a ensenyar?

Pedra Filosofant ha dit...

A aquesta colla d'aprofitats, aspirants a les noves poltrones polítiques, se'ls veu la cua de palla d'una hora lluny.
A qui se li acut fer aquest cartellet de peli porno, a en Tubau, potser?. A qui volen enganyar?. Aquestes són maneres de cercar vots, a cops de testosterona?. Caram, sí que ens ho posen fàcil a la resta de veritables i honrats ciutadans del país!!!.
Per acabar-ho d'adobar, et diuen amb un fuet que "no nos importa...", per reblar-ho amb un eloqüent "nos importas tú"... Com dius?. Què es el que t'importa de mi?. El que sóc, el que penso, el que em fa diferent de tu, la meva religió, el meu sexe?. T'importen les persones... N'estan segurs de les seves paraules?.
Irònicament, i per si de cas no fòs que, jo també em tapo les vergonyes polítiques, inclòs les alienes... :(
Fantàstic comentari, Mestre Ferran.
Et llegeixo.

Albert de la Hoz ha dit...

JO crec que el cartell és idea d'un home de teatre.

I aquesta entrada Ferran és d'antologia, hauria de figurar en els llibre de text del curs d'aquesta anys amb una separata.

Potser traduïda podria aparéixer a l'ABC ara que s'està tornant progre.

pelblocgros ha dit...

Hi ha una altra cosa que no ensenyen: la cartera. Qui els paga la campanya, a aquests senyors?

Nirveta ha dit...

Châpeau amic, com sempre..!
Però en aquest has estat especialment brillant.. Té tela el cartellet..

Seguint amb el tema dels cartells electorals, tot i que no té res a veure amb el post.. m'hagués agradat tenir temps per fer una foto a un d'aquells anuncis rotatoris que hi ha de tan en tan a barcelona (saps quins vull dir? que són com triangles i així en un mateix espai físic hi poden fotre res anuncis que van rotant..).
Anunci 1: Montilla. El millor per catalunya.
Anunci 2: Burger King. El pollo con pinta de patata frita.

Barreja dels dos (habitual si hi passes en cotxe i no tens gaire temps de fixar-t'hi amb detalls):Montilla. El pollo con pinta de patata frita.

I m p r e s s i o n a n t ! !

A nivell personal, espero poder parlar amb tu ben aviat!

Una abraçada amic!

xarxa convergent ha dit...

Benvingut a la xarxa de blocs convergents.

ferrancab ha dit...

Què diu que què?