5.6.06

Un país esquizofrènic

Cria fama i posa't a jeure. El PP no ha de patir, no rebrà acusacions de nacionalista català per apel·lar a l'entelèquia Catalunya en la campanya de l'Estatut. Ni tansols de defensar el nacionalcatolicisme català per apel·lar a la ètica cristiana en oposició a l'Estatut. Nacionalista jo? Tu más!


Trallero ho deixa clar.


D'aquests ja és el que toca. CATALUNYA, amb majúscules i la boca grossa. Catalunya vol, catalunya pensa, Catalunya mereix... de paso que defiende que no hay vinos como los españoles (priorat?), en lo cual bien puede tener razón, defiende que no hay educacón como la española (catalana?), en lo cual bien pudiera no tenerla; a trueque de defender que el cielo de Madrid (Cambrils de mar?) es purísimo, defenderá que nuestras manolas son las más encantadoras de todas las mujeres. Mariano José de Larra non dixit.

La bellesa de la gran fal·làcia (és que són tant guapos...) però que el futur tingui els colors de Convergència i no els de la nostra estimada senyera ja deixa clar de què va això de l'Estatut.

I qui deia que l'Estatut era per tots? L'Estatut pels bons (catalanistes, ecologistes i d'esquerres); que per això el fem.

En un atac d'esquizofrènia (ja se'm perdonarà) afirmo: Que es fotin Catalunya al cul! (Rubianes non dixit)

1 comentari:

Albert de la Hoz ha dit...

"¿República? ¿Monarquía? ¡CATALUÑA!"
Us sona?