26.1.06

Bono, ets un fill de puta (i algunes engrunes més)

El problema no és el que diu Iu Forn. El problema és tenir ministres que no saben llegir. I, dic jo, si el jutge resulta tenir un nivel intel·lectual més elevat que el senyor Bono (cosa que només és una hipòtesi) potser vegi que "zafio y desvergonzado y despreciable y tipejo" dificilment poden ser qualificatius d'un article. Es dóna l'estrany cas d'un article que insulta les mares dels militars colpistes i, a manca de colpistes, el ministre se sent ofès i, ara si, insulta el periodista. Ergo el ministre no sap llegir (o el traductor és molt dolent). Dos casos, dos insults, un sense receptor i un amb un clar destinatari. Insulta un ministre a un periodista i insulta un periodista sense que ningú sigui insultat (si hi ha algún militar colpista que surti i hi digui). Si és cert que som iguals davant la llei l'hipotètic jutge intel·ligent sabrà contra qui actuar. Recordar una frase del senyor Espada que deixa les coses molt clares "Los militares golpistas son unos hijos de puta". I jo afegiré, fins als collons de tanta mariconada: El ministre de defensa, José Bono, és un fill de puta (i de pare falangista, que és pitjor).
.
Entrellum. Vaig dir que el trobaríem a faltar i posts com els d'avui ho confirmen.
.
És curiós que Rajoy defensi a Piqué dient que pensa "exactamente lo mismo" que Acebes i Zaplana. Ja no és només que pensar el mateix que Acebes i Zaplana pugui ser dificilment qualificat d'elogi (si no de greu incompatibilitat lògica), és que no entenc que pensar exactament el mateix que algú altre no sigui una ofensa. Dir que Piqué pensa el mateix que la resta del PP és la millor manera de dir que la seva és una tasca inútil (encara la seva pròpia existència diría jo). Again talking about diamonds on the soles of the shoes.
.
Carod s'enfada i reconeix haver actuat per interessos partidistes (titular de qualsevol diari convergent). Resulta que Josep-Lluís s'ha enfadat amb en ZP perquè l'Estatut no s'encamina cap a l'Espanya federal que tant estimem tots i va el paio i diu que a partir d'ara trenca el suport que fins ara donava al PSOE i votarà les lleis segons interessin o no a Catalunya. Diu que el suport d'Esquerra l'hauràn de guanyar llei a llei. Jo, que els vaig votar, no puc deixar de sentir-me enredat perquè aquestes declaracions impliquen que fins ara les coses no s'havien fet així i que, per tant, la conveniència per Catalunya (els catalans) no era el criteri seguit per els republicans de Madrid al votar les lleis. Enredat com a votant d'ERC i com a potencial votant convergent. Que els follin l'anus.
.
Metafísica popular. Un poeta novell d'uns 65 anys cridava al vent la següent pregunta: "Tiene sentido que yo me arranque un brazo?". Si no és que no l'has de fer servir i et fa nosa, jo diría que no. Ara bé, això no és el mateix que dir que si m'arrenco el braç deixo de ser jo. Jo seguiré sent una única persona, amb braç o sense. El problema Aristotèlic de la continuitat i la contigüitat. Parlem de continuitat quan les dues superfícies en contacte són una sola. Contigüitat és quan les superfícies en contacte són dues. Definir a Catalunya com a nació soluciona les pors d'aquest home. Ja no es tracta de forçar un trencament de continuitat sinó de que les dues superfícies en contacte deixin d'estar-ho. Deixa de ser cada objecte el que ja era? No. Però és clar, parlem de substàncies i no de sentiments. És curiós, malgrat tot, que aquells que negaven la possibilitat que Catalunya es convertís en nació només perquè ho diguéssin els catalans (o, a manca de temps per preguntar a tothom, el nostre Parlament) confirmin a través d'un referèndum que espanya és la única nació (de l'Estat espanyol, se suposa).
.
InTeresa. En anglès; dins de Teresa. Un mal acudit per confirmar que de la política també se'n poden fer botifarres (de pagès, de les de debò, fait a main).
.
Bilis. Que se'n vagi a la merda la senyora que anuncia el maleït i indigne (si, INDIGNE) Master Plus. Anuncis com aquest condemnen a mitja humanitat a la infelicitat (no tanta, més de la meitat es mor de gana) i condemnen la nostra societat a viure perpètuament en la més perillosa i fastigosa minoría d'edat. A la merda ella i el producte. Amb publicitat així no es pot parlar de societats democràtiques. I la culpa no és del "Capitalisme". La culpa és d'aquells capitalistes que creuen que les persones som possesions (o votants potencials, que tot és el mateix).
.
Un criteri de veritat; els tribunals (espero que sàpiguen llegir en català). Perquè malgrat teoríes de gran calatge filosòfic que neguen l'existència de la "realitat", les acusacions s'han de demostrar: calen probes, així de clar. Per cert, tots aquells liberals que es preocupaven tant i tant per les crítiques a la COPE, què en pensen de denunciar l'Iu Forn? Pregunto perquè crec que de tant "bones persones" i "tolerants" i "respectuosos amb els que no pensen com nosaltres" que som alguns acabem sent gilipolles.

9 comentaris:

tonibanez ha dit...

Agraït per l'enllaç. Calma't, que et veig accelerat. És el que volen, que ens atabalem i la diguem més grossa, per a fotre'ns a tots a la garjola. T'honora que confessis que vas votar ERC. Tothom s'equivoca, en aquesta vida, i més quan ets jovençà.

ferrancab ha dit...

Un honor rebre un comentari de tan il·lustre blogger. Aprofito l'ocasió per dir-li que m'agrada més que aquell tal TdQ.
Fins fa poc creia que votar ERC va ser un error (de fet considero que ho va ser aleshores) però el tema de l'Estatut posa en dubte un vot que cada cop tenia més clar.

Gat escaldat ha dit...

Els espanyols han aconseguit el que volien: dividir els catalans de dretes i d'esquerres i que es barallin entre ells.

Es lamentable com ens tirem pedres mentre el veritable enemic ens pren el pél i la ploma.

CiU l'ha ben cagada, i ERC en pot sortir beneficiada. Però si no unim esforços en els temes "nacionals" tal i com ho fan PP i PSOE, no tenim res a pelar.

Us recordo que si CiU hagues seguit governant a Catalunya, lo del nou estatut, ni tan sols s'hauria plantejat.

Tristany ha dit...

Potser votar ERC és un error...per aquells que no tenen vergonya ni dignitat .

ferrancab ha dit...

Gat escaldat,
de moment el que han aconseguit "els espanyols" és que tinguem un Estatut de pena (i molt haurien de canviar les coses perquè en tinguéssim un d'acceptable). Quan el "nacionalisme" serveix per haver d'acceptar qualsevol cosa que facin els nostres polítics que s'enorgulleixen de dir-se nacionalistes és que estem fent l'idiota. Hem d'unir esforços en els temes "nacionals" quan siguin positius per als catalans i no per als partits nacionalistes (que és diferent).
Tristany,
és molt fàcil reservar-se l'exclusivitat de valors tant macos com la dignitat i la vergonya però si a tu et fa feliç, endavant.

EVF ha dit...

Ferran
M'ha agradat això de "que els follin l'anus". Brutalitat primer, rigor científic a continuació. Que els penetrin l'anus, que els follin la ullera?

Veig que tu també escoltes RAC1, on martellegen contínuament l'anunci del Master Plus, que com tu dius és possiblement el pitjor anunci que hagi sentit mai. No puc entendre com algú es compraria un producte amb un nom tan ridícul (Mega Maxi Hiper seria una millor alternativa), que no indica per res per què coi serveix el producte, i anunciat per una tia amb tan poca gràcia. La tia, per cert, n'és la inventora (únic motiu pel qual surt, si no, no comprendria com algú amb tan poca gràcia es pot dedicar a fer anuncis). A més hi ha un Master Plus crema rejuvenidora, un Master Plus aparell de massatges...

Jo cada cop trobo més a faltar un partit independentista sense orientació política. Els sobiranistes de CiU sumats als independentistes d'ERC. La divisió del nacionalisme entre CiU i ERC només fa que afeblir-nos i que competeixin per qui agrada més al PSOE.

eva ha dit...

Un partit independentista sense orientació política ????
Primer, és que l'independentisme no és una orientació política? i després, si sense orientació política per tu vol dir sense definir les seves prioritats en temes socials, culturals, econòmics... doncs NO gràcies! No només importa on vius, sinó també com vius, no?

ignasi ha dit...

Potser l'error és votar, donada la categoria moral i intel·lectual dels nostres dirigents.

Pewrò el debat seria més ample: quina Catalunya volem? Qui la vol?

Crec que som quatre gats catalans i una invasió silenciosa, però real i contundent, més que espanyolista. I els tenim a casa!!!

Salut, amic.

Galderic ha dit...

Miau marramiau, ignasi..., i amb dos collons!