1.11.05

Test al frenopàtic

Aquest exercici va ser contestat per el pacient Alfa 257 en 3 dies consecutius amb variacions en la dosi de medicació:

Acaba l'escena:

Menjador d'un pis de l'Eixample Barcelonès. Una noia jeu a quatre grapes mentre el seu amant la sodomitza amb el plàtan de l'esmorzar.
Entra el pare amb la camisa descordada, la cara plena de pintallavis de senyora i la secretària amb la mà dins els pantalons.
El pare i la filla es miren horroritzats.

Dia 1: El pare tanca la porta, comprova que no s'ha equivocat de pis, truca al timbre i espera que la filla obri la porta. La filla obre la porta amb el plàtan penjant entre les cames mentre el seu amant s'estimula manualment esperant que es reprengui el joc. Entren el pare i la secretaria i continuen la festa després de demanar perdó per la interrupció.
Dia 2: El pare treu la pistola que duia a la butxaca i mata la filla d'un tret al cap. La secretaria intenta fugir escales avall però el pare la dispara pel darrera i cau fulminada a l'acte. L'amant el mira suplicant perdó però el pare, que no coneix la pietat, li rebenta la closca amb un tret entre cella i cella. Després es folla la filla i es suicida.
Dia 3: El pare tanca la porta, baixa les escales agafant la mà la secretària. Surten al carrer i caminen fins a l'Hotel de la cantonada on el recepcionista de sempre el saluda cordialment i li dóna la clau de l'habitació de sempre. Fa l'amor salvatjament amb la seva estimada i torna a casa per preparar el lluç del dinar. Dina amb la seva dona, la seva filla i el gat. Quan la dona marxa el pare frega els plats i la filla estudia matemàtiques. Mai no parlaràn del que han vist fins que, abans de morir, el pare li confessi que sempre ha envejat les dimensions del membre de l'actual marit de la filla.
Gràcies a aquest exercici el Dr. Rupert va definir la dosi perfecta del séu nou fàrmac. Lamentablement el pacient va ser donat d'alta i va morir atropellat caminant cap a l'Hotel de la cantonada amb la seva secretaria del braçet.
"El sacrifici d'alguns individus és imprescindible per la millora de la humanitat" diria el Dr. Rupert en conèixer la notícia.
Atenció: Aquest manuscrit va ser trobat el dia 1 de Novembre a l'Estació de Sants de Barcelona. L'administrador del bloc, altrament conegut com a Webhàmster, no es fa responsable del contingut material del text en qüestió. Si el present escrit fereix la sensibilitat d'algún lector, tingui a bé a comunicar-ho o callar per sempre, essent més valorada la segona opció que la primera. Gràcies per la seva atenció i tapin-se que comença a refrescar.

3 comentaris:

elquemaietvaigdir ha dit...

Li podrien canviar la dosi al Rajoy?

ferrancab ha dit...

Vés a saver quina és la dosi que li dónen ara!

elquemaietvaigdir ha dit...

La del segon exemple, fijo.