16.11.05

Teoria de conjunts

Encara hi ha qui conserva l'esperança de que la filosofia no evoluciona. Potser és per mandra i prefereixen pensar que llegint els grecs ja ho podràn veure tot. Potser és per alguna raó de més pes que desconec i que ara mateix no em veig capacitat per idear de nou. No ho sé. El cas és que sempre hi ha qui diu coses com allò de "això ja ho van dir els grecs" fins i tot quan es parla de mecànica de motors.
Per donar suport a aquesta oblidada i poc considerada minoria intel·lectual, avui he decidit copiar aquí mateix, en aquest bloc, un comentari que de ben segur farà les delícies dels anti-darwinistes de la ideologia. És un comentari en referència a la visita que un ultraneocon (fusió de ultraliberal i neocon amb la lògica, evident i necessària pèrdua del terme liberal) va fer a aquest bloc i que demostra com la teoria dels conjunts aplicada a la política roman intacta des de temps inmemorials (com a mínim ho són per a mi).
Doncs bé, es veu que jo pertanyo a aquesta categoria, a aquest conjunt dels dos que hi ha (dretes i esquerres) en el panorama mental del comentarista que es fa anomenar Mr. Kristol. Va llegir el post anterior i això és el que li sembla aquest bloc:
Sí... ja ho vaig llegir..i ja vaig veure q el seu és un blog més d'un esquerrós ple de complexes.. com ho són tots, vaja....doncs si amic, és cert q els esquerrosos sempre esteu de mala llet, us queixeu de tot, sempre vusqueu culpables i mai us feu responsables de res.. i d'aquí ve aquest desànim general en el q viviu... només trobeu resposta en q l'estat us ho pagui tot, treballar poc pq els empresaris són uns explotadors i sempre sempre, els dolents i els criminals són els EUA i els jueus... mai cap anàlisis seriós de la història i cap reflexió feta des del cap.. sempre vísceres llafiscoses.. i això us fa infeliços... i també el veure q el sistema q sempre tant heu odiat (capitalisme)ara veieu q és l'únic q funciona, i fins i tot vosaltres en sou grans partíceps, utilitzant totes les eines q una gran nació, feta des del liberalisme i el capitalisme ha portat la tecnologia i el progrés arreu. I ara sus crema França... us keda algun referent esquerrosos??? Els q no ho som, som feliços sapiguent i veient dia rera dia, q les nostres formules són les úniques vàlides per el real benestar i desenvolupament de les societats.. Amen!!
Tot un iluminat que a la pregunta sobre si estava d'acord amb l'article del libertaddigital va contestar: "evindentment estic també totalment d'acord amb el text d'entrecometes..."
A mi aquesta gent cada dia em fa més llàstima.