14.11.05

Gent feliç

Sense ànims de convertir aquest bloc en un espai de recull de parides variades, avui em veig amb la obligació moral de fer un link a un gran article que, gràcies a un comentarista de l'infame (o inefable, jo què sé) bloc d'en Fàbregas he pogut trobar publicat a l'infame (o inefable, què sé jo) www.libertaddigital.com.
És aquest.
Per si algú no té ganes o temps de llegir aquestes imbecilitats, li faré un petit esquema en forma d'argumentació (simple, com ha de ser):
1-És feliç qui fa el bé.
2-Las encuestas muestran consistentemente que los republicanos y los judíos y cristianos religiosamente en activo son más felices que los demócratas y los americanos laicos.
Conclusió: que manin ells i els infeliços a callar.

5 comentaris:

Mikel ha dit...

jajajaja , de totes formes mani qui mani jo cada cop hi veig menys diferencies!!!!!!com deian els pets : les dretas , les esquerras o be el centre tan els hi fa.

ferrancab ha dit...

Entenc que hi hagi certa indiferència respecte a si el governant és de dretes o d'esquerres, però justificar-ho així és no tenir cap mena de vergonya eh?! jajaja
Salut!

Mikel ha dit...

Pero es que la sentencia va fins i tot mes enlla , perque estic convençut de que hi ha moooolta gent que vota PSOE o PP segons bufa el vent sense saber que vol dir aixo de dretes o esquerras.

Pedra Filosofant ha dit...

Estic d'acord amb en Mikel. Tinc un cunyat que és empresari (cal concretar més?), catalanista, nacionalista català, i capitalista. Segons com li dóna la vena, vota a les esquerres (poc, perque s'ha de mantindre l'status social) o a les dretes (quasi bé sempre, la pela és la pela!)) a pesar de que ens estiguin caient ganivets des de "la capital del estado".

ferrancab ha dit...

I know what you mean but...
de totes maneres no crec que haguem de votar les dretes o les esquerres (si és que encara és vigent aquesta diferenciació) segons el nostre "status social". Si la cosa ha d'anar així no caldrà ni que fem eleccions perquè en una estructura piramidal la base sempre és més ample que la part alta i, per tant i seguint aquest raonament, les esquerres haurien de guanyar totes les eleccions de carrer.
Potser no hem de votar segons com és el món (cosa que serveix al senyor Sostres per justificar el triomf de Bush; "el voten els que saven com funciona el món" deia) sinó segons com volem que sigui.
Salut i mercès per els comentaris!