3.9.05

La Panacea

Després de segles de lluites i batalles de divers calatge i conseqüències socials l'home occidental es pot donar per satisfet al haver trobat, per fi, la solució a tot conflicte social. Sigui en l'àmbit que sigui, tant si parlem d'economia com de literatura, de futbol o de conflictes internacionals (amb pisoles, tancs i múltiples booms), la solució es planteja ara clara; clara com mai. Que n'hem sigut de rucs (que no de catalans)!
Dos petits i simples ingredients calen per portar l'autèntic cel a la terra, per fer saltar a l'home del llit al paradís (tot i que algú no conegui les diferències es veu que n'hi ha) sense passar per el purgatori ni morir en l'intent:
- Un liberalisme prou liberal com per garantir la pròpia llibertat i el grau de llibertat que estiguis disposat a consentir al proïsme (no és difícil, rellegiu siusplau).
- Un progressisme que ens porti a un progrés tal que faci innecessari el propi progressisme.
Era tant fàcil com semblava, cert.

1 comentari:

Bea ha dit...

sigo acordandome de este blog pero sigo sin encontrar el botón de "traduzca esta página" je je.... creo q me irá bien para aprender catalan pero escribes articulos muy largos para traducirlos con imaginación. muchos bsos. mandame tu dirección. yo no miro mi blog asi q mandamelo a hotmail