17.9.05

La dona alliberada

La dona alliberada estudia lletres perquè creu que les ciències no són cultura.
La dona alliberada estudia dues meitats de carrera de lletres i diu que estudia dos carreres.
La dona alliberada llegeix llibres de grans desde els 12 anys perquè va renunciar, lliurement, a passar per l'adolescència.
La dona alliberada parla de literatura amb el seu avi, de cuina amb l'àvia, de sexe amb les amigues i de futbol amb els amics.
La dona alliberada va agafar el primer pet als 14, va fer la primera mamada als 15, va ser follada per primer cop als 16 per un noi 4 anys més gran que ella (els de la seva edat eren nens encara), als 17 es va foradar el melic, als 18 es va depilar el cony i als 19 es va tatuar una corona just on l'esquena comença a rebre el nom de cul.
La dona alliberada aconsella a les seves amigues en les seves relacions sentimentals amb la frase "fes cas de la veu de l'experiència" i a les que encara són verges les anomena bebè.
La dona alliberada afirma no creure en l'amor però quan un amic li diu que potser que això nostre ho deixem passa dos mesos deshidratant-se pels racons.
La dona alliberada no s'interessa per la política però vota al PSC perquè els seus avis van marxar de Chile per culpa de Pinochet i creu en la superioritat moral de les esquerres.
La dona alliberada no llegeix el diari perquè al diari sempre hi posa el mateix.
La dona alliberada compra totes les col·leccions de "grandes clásicos de la literatura universal" i cada any afegeix un nou exemplar de Crim i Càstig a la prestatgeria de la seva habitació.

La dona alliberada és tal i com vol ser.
La dona alliberada es considera perfecta i sa mare també.

3 comentaris:

tonibanez ha dit...

Bon post, sí senyor! Però em falten alguns detalls crucials... Aquesta dona alliberada, quan la mama, s'empassa la llet? A quina edat li van petar el cul? Com es guanya la vida? Què opina de l'instint maternal? És lesbiana? Etc.

ferrancab ha dit...

La dona alliberada quan la mama no s'empassa la llet perquè no li agrada. Diu que té mal gust. Prefereix una lleterada a la pitrera que a la boca.
Li van petar el cul abans d'ahir, i li va agradar. Té un instint maternal molt desenvolupat. De fet, tracta als novios com a fills i té la intenció d'haver-ne fabricat 3 als 28. No és lesbiana. Al proposar-li un trio amb una altra dona, la dona alliberada va mostrar una repugnància evident per qualsevol contacte sexual amb éssers humà del seu mateix sexe. Va assegurar que preferia la doble penetració a una fel·lació a dues boques.

Pedro ha dit...

Tio cada dia ets més proper a la ideologia liberal pro-fundació Catalunya Oberta políticament incorrecte. No sé si t'afavoreix molt votar partits d'esquerres.