24.5.05

Habemus Osties!

Oh! Fantàstic com diu aquell! Ara l'esglesia s'enfada! Boníssim que diria l'altre. Carod es posa una corona d'espines al cap i resulta que tot el món cristià (l'únic que sembla que val la pena considerar civilitzat) se sent agredit!
I és que es clar, s'han perdut els valors i ara la gent no respecta res. Això a la meva època no passava comenta una foca de l'Opus a la seva amiga Memé. Doncs si senyors, s'han perdut els valors! I potser ja era hora no? Després de 20 segles deixant que una colla de reprimits sexuals ens diguin el que podem fer o no, potser ja toca que els deixem per inútils i ens en busquem uns altres de valors. Segons sembla, el sexe fora del matrimoni és pecat. Ara bé, això no vol dir que practicar sexe amb menors a la casa del senyor estigui prohibit ni sigui inmoral i encara menys, hagi de suposar l'excomunió, i ara! Faltaria més! Ja en saben prou els mossens de moral com perquè ara se'ns passi a nosaltres per el cap dir que això no es fa! Però qui ens em cregut que som nosaltres? Uns descreguts, això és el que som! Una colla de descreguts prepotents que ens pensem que ara, així, perquè sí, podem decidir el que està bé i el que no ho està. Que l'altíssim ens agafi confessats i ens perdoni els nostres pecats!
Doncs resulta que tot això demostra que ja no sabem en què coi creure. Tota la història lluitant per ideals com la llibertat i ara resulta que això és només cosa dels economistes. Que l'amor ja no és allò que ens pensavem. Que el sexe no deixa de ser sexe, dins o fora del matrimoni i que hi ha gent que fins i tot s'aparella, si si, s'aparella com els animals, amb persones (diguem-ne X) del mateix sexe! Pecat! I no només això, sinó que aquests tarats reclamen el dret al matrimoni! Però on anirem a parar!
Però és que mira, ja no ve de gust fer cas a aquesta gent. Una gent que diu misteri a allò que es nega a conèixer, gent que en ple segle XXI encara no ha acceptat que l'home evoluciona (que ve del mico diuen, vaja) i que li va costar molt de temps acceptar que la terra gira al voltant del sol. Aquesta gent que diu que el virus del SIDA atravessa els preservatius (que, recordem-ho, són pecat) i inverteix en Gescartera deixant sense sou a alguns dels seus treballadors encara ara ens ha de dir el que està bé o malament? Doncs nanu, anem malament si els continuem fent cas. Ja és hora que aquesta colla assumeixin la realitat. Ja no manen, ja no tenen el poder de la societat i ja no tenen ni tan sols l'exclusiva de la moral. Ja és hora que no ens deixem guiar per una religió que es fonamenta en errors de traducció (allà on deia que una noia jove engendraria un fill h van entendre noia verge, dogma de fe) i que sempre ha viscut de la misèria i la ignorància dels demés.
Ahir a les noticies de Antena 3 sortia un bisbe que prohibia l'entrada a l'esglesia d'un fotògraf perquè es veu que l'esglesia era un espai privat i ell ja tenia el fotògraf en exclusiva! Boníssim! L'home li deia que allò no era un espai privat, que era la casa del senyor i que la casa del senyor era de tots i el representant de Déu va i li diu: "ésta es la casa del señor pero la administro yo" (en castellà aquestes coses no sé perquè sonen millor). Genial! Això demostra fins a quin punt han pervertit la seva pròpia doctrina!
Que els demani perdó en Carod per fer-se una foto amb una corona d'espines al cap? Si home, i què més! Que demani el portaveu de la conferència episcopal espanyola perdó per totes les bestieses que diu cada cop que obre la boca! Que demani perdó perquè a mi m'ofèn com a ésser humà que aquesta gent em consideri un imbècil! Que demanin perdó i que callin per sempre perquè cada cop que obren la boca per escopir merda embruten la feina de moltíssima gent que en el nom d'uns veritables valors es dediquen a ajudar al proïsme aquí i a tot el món.

3 comentaris:

Pedro ha dit...

Pensa per un moment què hagués passat si Carod s'hagués posat un turbà i hagués dit " a salam alecum" i hagués fet de Bin Laden i hagués dit algo de l jihad.
Guerra santa contra Catalunya.
Es veu que els cristians no tenen dret a queixar-se, perquè tots els que ara són cristians tenen la culpa del que ha fet l'església durant 20 segles es veu.
Enlloc de donar per cul al Rouco i al PAPA Calipo és més fàcil ofendre els creients de base.

Pedro ha dit...

Per cert, que jo sàpiga els cristians de base que han estat ofesos per Maragall no són els mateixos que formaven el tribunal de l'inquisició fa 5 segles.

ferrancab ha dit...

Certament els cristians de base que han estat ofesos no són els mateixos que formaven el tribunal de la inquisició fa 5 segles. Però els que es queixen si que són els mateixos que diuen que els homosexuals no poden casar-se, que el virus de la SIDA traspassa els condons i que els divorciats no poden entrar a l'esglesia (paraula del gran Joan Pau II). Jo en aquests m'hi cago (com també em cago en Bin Laden, per suposat, aprenent de Villatoro ;-)). Perquè qui no té el més mínim respecte per la gent no pot exigir que els altres tinguin tants escrúpols amb els seus símbols. Quan tots aquests dirigents de l'esglesia facin evident que són persones i no cabernícoles, aleshores mereixeran el mateix respecte que les persones (és important tenir en compte que parlo dels dirigents i no dels "cristians de base", que, d'altra banda mereixen tot el meu respecte perquè s'ha de tenir molta fe per seguir sent catòlic malgrat l'esglesia oficial). Fins que no tinguin autoritat moral per queixar-se dels demés, a mi me la rebufa que se sentin ofesos.